Psychologieboeken: William L. Ury - Onderhandelen met lastige mensen GLOEDNIEUW

Aangeboden: William L. Ury - Onderhandelen met lastige mensen GLOEDNIEUW Prijs: € 18,00

Gratis thuis bezorgd!
Iedereen kan meepraten van lastige onderhandelingen, met een geïrriteerde echtgenote, een knorrige baas, een onvermurwbare verkoper, een gewiekste afnemer of een onmogelijke tiener.
Zelfs de aardigste en redelijkste mensen kunnen onder spanning veranderen in boosaardige, onhandelbare opponenten.
Onderhandelingen lopen maar al te vaak vast of mislukken en kosten dan vreselijk veel tijd, bezorgen ons slapeloze nachten en zelfs maagzweren. In zulke omstandigheden schieten de gebruikelijke onderhandelingsvaardigheden te kort. Hoe ga je met iemand om die niet wil luisteren?
Iemand die met een woede-uitbarsting zijn zin probeert door te drukken Iemand die tegen je zegt;"Zo en niet anders!" Wat doe je met iemand die je voortdurend in de rede valt? Die je beticht van onbetrouwbaarheid en incompetentie? Die je met een schuldgevoel probeert op te zadelen? Of die met allerlei vreselijke gevolgen dreigt als je niet akkoord gaat?
Onderhandelingsexpert William Ury geeft een antwoord op dit soort moeilijke vragen. Hij biedt de lezer een strategie in vijf stappen om in onderhandelingen met lastige mensen een doorbraak te forceren. Het doel van deze strategie is om de tegenstander uit te schakelen door van hem een partner te maken en via onderhandelingen samen met hem de problemen te lijf gaat.

Auteur: William L. Ury
Paperback
184 pagina's
Uitgeverij Business Contact 2004
ISBN 9789025401597 / 9025401597

Dit boek is gloednieuw en wordt voor slechts 18,00 euro gratis bij u thuis bezorgd (binnen Nederland!).


Misschien zit er bij mijn andere advertenties nog iets wat u kunt gebruiken.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Psychologieboeken