Psychologieboeken: Het Grote boek van de RUST - P. Wilson.

Aangeboden: Het Grote boek van de RUST - P. Wilson. Prijs: € 7,50

Het grote boek van de RUST - meer dan 100 manieren om snel te ontspannen.
Van 'de goeroe van de rust' - Paul Wilson.
Uitgeverij Archipel - ISBN 90 6305 014 3 - in prima staat.

Iedereen heeft ermee te maken - met stress thuis en op het werk. De Australiër Paul Wilson is de man achter het enige medicijn dat direct helpt zonder vervelende bijwerkingen. En wel deze boeiende leergang onthaasting.
Dit boek geeft de 120 meest succesvol gebleken technieken om onder alle omstandigheden snel zowel geestelijk als lichamelijk te ontspannen en innerlijke kalmte te bewaren. De technieken zijn gebaseerd op beproefde disciplines als meditatie, zelfhypnose. psychotherapie, aromatherapie. voedingsleer. acupressuur en tai chi.
Hoe divers van aard ze ook zijn, alle technieken zijn eenvoudig toepasbaar en werken snel en doeltreffend.
Wie de aanwijzingen in het boek volgt. leert hoe hij of zij zich acuut van spanning en onrust kan bevrijden en zich een blijvende positieve instelling kan aanmeten die de kwaliteit van het leven in het algemeen doet toenemen.
Paul Wilson, geboren in Australië. heeft bewezen zelf uitstekend te kunnen omgaan met stress. Hij werkte in verantwoordelijke en stressvolle functies en deed dit steeds in combinatie met het vaderschap van drie kinderen. Niet voor niets werd hij in de Sunday Times aangeduid als 'de goeroe van de rust'.
Zo nu en dan stuit je op een boek dat het vermogen heeft je leven te veranderen - Het grote boek van de RUST is zo'n boek. - Bryce Courtenay
Het grote boek van de R UST moet een van de toegankelijkste boeken met ontspanningstechnieken zijn die ooit zijn geschreven.

Snel rustig worden lijkt een wat tegenstrijdige opgave. Immers, meestal is een te gehaaste levensstijl debet aan stress en spanning. En een levensstijl verander je doorgaans niet zomaar even. Toch beschrijft dit boek 120 manieren om snel te ontspannen en belooft de auteur dat deze op den duur tot meer rust en onthaasting zullen leiden. Het boek heeft vier delen. Deel 1 geeft wat achtergronden over stress en rust. Deel 2 bevat allerlei eenvoudige technieken van korte ademhalingsoefeningen tot massages, van speciale geuren tot voeding. Deel ij gaat over duurzamer oplossingen voor stress en het korte deel 4 vertelt wat te doen in geval van crisis. Het is een buitengewoon toegankelijk, helder, veelomvattend en reëel boek met verduidelijkende tekeningen in zwart-wit. De auteur is een Australisch stress-deskundige.
De verzendkosten, welke 2,85 euro bedragen, zijn voor de koper.
Bekijk ook alle andere advertenties van adverteerder!!!
Samenvatting Het grote boek van de RUST
Het grote boek van de RUST - meer dan honderd succesvolle technieken voor ontspanning van lichaam en geest - P. Wilson.
10e druk, 2001. Psychologie algemeen, Nederlandstalig.
ISBN 9789063050146. Andere, 324 blz..
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Psychologieboeken